Å leve med hele sitt Hjerte

For å se en video med en fantastisk terapeut som forteller om det å leve med sårbarhet, se under linker Brené Brown.

 

Å leve med hele sitt hjerte

 

Dette er trolig den aller vanskeligste handlingen vi gjør i livet. Den innebærer ærlighet, åpenhet og sist, men definitivt ikke minst – selvinnsikt.

Åhh huff, og huff og huff. Hvorfor just meg, hvorfor skal jeg finne ut av lille meg??? Jo fordi at jeg har sagt at hjerte er den viktigste delen i hele kroppen. Hjertet mitt er senteret. Hjerte kjenner ingen løgn, ingen falskhet. I hjertet er vi alle sanne.

 

Ok, ok, jeg skjønner da det. Men allikvel hvordan er det da å leve der. Hvordan er det å forholde seg til en eksistens hvor det ikke finnes løgn, ikke finnes forstillelse, ikke finnes hemmeligheter. Ja, hemmeligheter og hemmeligheter de er jo overalt. Det er jo de jeg oppdager når jeg snur og vender på steinene i mitt eget indre. Det er jo de som kommer frem når sjelsgranskningen tar vid. Joda, det er jo dette som er å være menenske, og oppdage fler og fler av de små hemmeligheten som du bærer i det indre.

Men hjelper det virkelig å oppdage alle disse hemmelighetene. Det ser jo ikke til at det er noen stans i flommen av hemmeligheter. Nei, du kan så si. Må det være en stans da. Er ikke universet evig. Er ikke du evig kanskje. Er ikke du det mest perfekte vesendet som finnes.

Spør du meg??? Jo, jeg kanskje er det. Skapt i Guds bilde sier dem at jeg er. Ja, de sier det slik. Har aldri helt trudd på det der, men det ligger vel en del sannhet i det. Det gjør det. Det er faktiskt slik at det er akkurat sånn det er.

Hva da, sånnn det er, mener du virkelig at jeg er skapt i guden eller gudinnens bilde? Jo, slik er det. Ok, ok jeg får vel bare ta til takke med den forklaringen da. Ja.

 

Men dette å leve med hele sitt hjerte, det høres jo veldig vanskelig ut. Nei. Hva da nei, er det ikek så vanskelig. Alt er vanskelig på Jorden, det ene er ikke mer vanskelig enn det andre. Ok, så du skal komme med slike Jordenmetaforer da jeg ikke skjønner hvordan det er mulig å leve med hjertet åpent. Ja, slike metaforer kan hjelpe deg med å tro på at din reise er like viktig og like vanskelig som alle andre ting her i verden.

Ok, jeg skjønner. Min reise, og min oppgaelse av hvordan det er å leve i sitt hjerte, med sin sannhet, er like viktig som det å gjøre andre ting her i verden. Jo, ja, jeg skjønner jo det egentlig. Skjønner at det er en grunn til at man holder på soul-searching, psykologisk forståelse, selvinnsikter og terapi. Jepp, skjønner agt dette i grunn er like viktig som alt annet. Skjønner jo det egentlig. Bra.

Bra ja, du sier bra. Jo det er jo bra at alt har lik verdi. At det ene ikke er mer verdifult enn det andre. At vår sjelsreise er ven vesntlig del av livet. Det liker jeg, og det skjønner jeg. Men dette med hjerte, det er jo litt vanskeligere. Ja, det vel det. Vel, akkurat som om ikke du vet alt om saken. Jeg vet ikke alt om saken. Ethvert hjerte bærer på sin egen sannhet.

Ooops, blir du eksistensiell med meg nå. Jeg blir eksistensiell. Ethvert hjerte bærer på sin egen sannhet. Så det å leve med et åpent hjerte innebærer ikke det samme for det ene menneske som det andre.

Nei, det gjør det virkelig ikke. Nei, vel. Så det finens altså ikke noe maler for hvordan man kan leve med et åpent hjerte. Nei, det gjør det ikke. Neivel. Skjønner. S da må man alltså brae prøve seg frem selv da eller? Jo, det er den beste måten. Ok, skjønner det da. Skjønner at det kan være lurt å finne ut av veien selv. Hadde jo vært greit med et slags kart eller noe, men hvis det ikke finnes, så få jeg vel bare ta til takke med meg selv. Det er no best slik.

Ok, takk takk for inspirasjonen d. Nei, det er ikke noe å takke for. Inspirasjonen er det nødt til å finne i deg selv. Det er selve hemmeligheten som ligger forborget i ditt hjerte. Det er der du kan finne inspirasjonen. Åhh ja, det er der jeg kan finne inspirasjonen. Det er der den bor alltså. Ja, der bor den. Fint, da har jeg funnet det. Så bra.

Inspirio-inspirasjon.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.06 | 23:27

I 7. 8i2. Jeg vil takke for denne måte å komme i konakt. har gått in for landing på Flolanda skola. Skola vi inte børja om i gjen.. Lære hverandre å kjenne o

...
07.08 | 17:33

Hei Amalie og Maria og Tiril.
Jeg regner med at det var dere som var påskekjerringer på festivalen?
Takk for at dere var med !

...
06.07 | 12:23

Vi synes det er super gøy vi er 8 år alle sammen vi går i 3 klasse vi drømmer om det vær dag på kvelden snakkes

...
06.07 | 12:19

Vi syns det er kjempe gøy alle sammen har drømt om det på likt. Vis vi ikke får lov av dere så begynner vi og grine så veldig mye vi går i 3 klasse og vi er 8år

...
Du liker denne siden